Monday, January 9, 2012

Akademi Pendakwah Muda

Assalammualaikum...
Semalam baru je selesai audition untuk Akademi Pendakwah Muda...
Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar..
DRC hanya menyokong sahabat-sahabat yang menyertai..
InsyaAllah akan selalu update dari masa ke semasa dalam blog ni pasal Akademi Pendakwah Muda ni....

Kalau nak tau info lanjut,, bolehlah ke fanpage

DRC nak share video promonya tapi tak boleh sebab Admin tak upload dalam youtube..
so, DRC harapkan lepas ni, admin utk Akademi Pendakwah Muda boleh buat satu akaun dalam youtube untuk program ni, dan upload semua video berkaitan dalam youtube. Natijahnya, di youtube ia lebih fleksible dan mesra...

Good luck untuk kawan-kawan yang bakal menjadi peserta....

DRC pssssttt : Dakwah itu bukan dikira dengan umur, bukan dikira dengan pangkat kerana Kita Semua Daie! >.<

1 comment:

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam DRC,

Wah minat nk jadi pendakwah muda ye...Alhamdulillah...

BTW kami dah pun follow blog DRC, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

KLIK SINI.

Si Kacak & Si Cantik

Penaja Pengacara